FOR NØYAKTIG ETT ÅR SIDEN

Tenk at jeg hadde null anelse om at jeg var syk på dette bilde, som ble tatt et par dager før jeg fikk påvist sykdommen.

For nøyaktig ett år siden fikk jeg sjokkbeskjeden fra legene og påvist sykdommen diabetes. Hvor sjukt er ikke det? Det er hele ett år siden jeg fikk diabetesen og jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. Jeg husker enda veldig godt da jeg ble lagt inn på akutten og livet mitt skulle helomvendes der jeg skulle ta hånd om et helt organ i kroppen min. Det var aldri i min villeste fantasi noe jeg trodde skulle skje meg og derfor håper jeg dere nyter hver dag som går og setter pris på hvordan livene våre er, fordi man vet aldri når det endres og snur seg.

Dette bilde ble tatt 2.oktober 2019

Dagen jeg fikk bekreftet at jeg hadde diabetes. Et sorgelig og falskt smil var klistrert midt i ansiktet mitt og når jeg ser tilbake på dette får jeg tårer i øynene.. jeg hadde det virkelig ikke bra her og jeg husker hvor lite klar jeg var for å endre livet mitt totalt med en kronisk sykdom.

3.oktober 2019

Fra en hjemreise til Stavanger som skulle handle om bryllupet til broren min, til å få påvist diabetes var en stor omvending og jeg fryktet aller mest å ikke skulle få dra i bryllupet hans i dette øyeblikket. Jeg ble innlagt, måtte lære meg alt om en ny sykdom, stikke meg selv med sprøyter og fokusere på det. Heldigvis fikk jeg permisjon og for at jeg skulle få være med i bryllupet måtte jeg stikke meg selv i låret og magen for å «bevise» at jeg fikk dette med diabetesen til. Så jeg gjorde det og fikk dra.

5.oktober 2019 – Bryllup

Uten tvil det fineste bryllupet jeg har vært og kommer til å være i, jeg har en bror og dette var dagens hans sammen med svigersøsteren min, Christine! Nydelig. Ellers var jeg kjempeglad for at Henrik var der ved min side, sov med meg på sykehuset, passet på meg under bryllupet og satt ved siden av meg å lærte alt som var nytt for både meg og han. Bare fordi han genuint elsker meg og bryr seg om meg!

Nå har jeg hatt diabetes i ett år og klarer meg kjempefint. Hadde jeg visst hvor bra jeg kom til å naile sykdommen som er en del av meg og livet mitt i dag, hadde jeg aldri fryktet noen ting for ett år siden. Tenk at vi med diabetes type 1 gjør hele jobben for organet vårt, vi må bare og vi gjør det! Det gjør meg veldig stolt og vi fikser alltid det vi må. Idag er insulin, chippen i armen, være klar over maten min, kjenne på kroppen når den trenger mat og ikke en del av meg og hverdagen min. Jeg er kjempestolt over meg selv og den jobben jeg gjør for kroppen min! Derfor vil jeg også bare hylle alle dere andre med diabetes i dag og heie på dere, vi får dette her til og vi skal virkelig være stolte over oss selv!🤍🙏🏽

6 kommentarer
  1. Jeg fikk diabetes type 1 rett før sommeren i år og setter stor pris på at du er så åpen om sykdommen og viser at man kan leve normalt med den! Du er et forbilde😍

  2. Hvordan merket du at det var noe galt og hva fikk deg på sykehuset? Vil bare høre for å vite hvordan det starter😊

   1. Jeg merker at alt ikke var som det skulle! Jeg drakk unormalt mye vann og kunne før sengetid hver kveld chugge 1,5l vann for også enda være tørst. Det jeg også gjorde var å gå på toalettet hele natten og dagen! Jeg raste ned i vekt og delte det på bloggen, da sa flere at jeg kunne ha diabetes og da sjekket jeg meg❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg