ET BEDRE MENNESKE SKAL MAN LETE LENGE ETTER

ET STOLT OG VELDIG ÆRLIG SMIL

I går dro jeg og Sofie sammen rundt i gatene i New York for å få med oss det siste lille gode vi ikke hadde fått med oss eller gjort dagene før. Vi brukte dagen til å nyte byen ved å dra innom Times Square en aller siste gang, se Empire State Building og spise cupcakes på Magnolia Bakery. Jeg fikk også unnagjort en del gaver og ærend for de som venter på meg hjemme i Norge, den følelsen er deilig! Over til det jeg vil frem til med dette innlegget. Det er svært mange som har lurt på om jeg og Sofie kom til å komme overens på reisen og noen ganger lurer jeg på hvorfor det er noe folk lurer på i utgangspunktet.. for både jeg og Sofie er to jenter som ikke liker drama og trives best med å gjøre ting vi har lyst til og ha det gøy. Det er trist å se at mennesker der ute tror at vi ikke kommer til å få en fin tur – noe vi hadde. Vi har faktisk kommet enda bedre overens og jeg syns Sofie er et veldig genuint og kjærlig menneske. I går da vi gikk rundt i gatene la jeg merke til hvor mye hun bryr seg om at andre mennesker skal ha det bra og det er noe jeg verdsetter med andre mennesker.

Det er ingen tvil om at det er en del uteliggere i New York og vi har sett haugevis av de, trist nok. Vi har også hjulpet noen, men det er ikke mulig å hjelpe alle. Det som skjedde i går fikk meg til å få tårer da Sofie bestemte seg for å gi både penger og mat til en uteligger som ikke hadde det noe særlig bra. Han så iskald ut, noe som er svært forståelig i minusgradene her i byen. Jeg er ikke plent stolt over at Sofie gjorde dette, men fordi at hun hver dag bryr seg om at andre mennesker skal ha det bra. Hva denne uteliggeren velger å gjøre med maten og pengene er opp til han, men det at hun kan kjenne på det å glede andre og at andre mennesker får hjelp og ser at det er noen som bryr seg er det aller viktigste. For om en uteligger velger å bruke pengene sine på mat, soveplass, klær, tobakk eller stoff er det opptil den ene personen! Så lenge det gjør den personen glad. Det er trist og vondt å se at andre mennesker ikke har det så bra – derfor skader det ikke å hjelpe. Noen uteliggere jobber faktisk for å tjene inn de få kronene de har, noe vi ofte glemmer..

Dette var nok veldig klisje, men jeg vet det er viktig at vi bryr oss om andre og ser andre! Det er veldig lite som skal til for å hjelpe, derfor hjalp vi de vi kunne hjelpe og gjett om de ble glade?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg