EN SKREMMENDE TELEFONSAMTALE

Reklame | NELLY

BIKINITOPP HER – BIKINITRUSE HER (47kr)

Hva skjer med meg og uflaks for tiden? Jeg driter snart i buksa om det fortsetter å skje ubehagelige ting.. for hva gjør jeg? Jeg blir jo drit redd og takler vel egentlig dårlige meldinger og skremmende telefoner svært dårlig. Eller kanskje ikke? HAHA. Egentlig ler jeg av det, nettopp fordi det er mange der ute som har et kjedelig liv og som er nødt til å skremme meg for å ha noe “gøyere” å finne på en det å for eksempel spille fotball, haha. Jeg vet ikke hvorfor jeg ler for meg selv når jeg skriver dette innlegget, likevel gjør det og det er nok fordi jeg har svært blanda følelser rundt det.

Veldig mange ganger når jeg blir redd prøver jeg å le litt av situasjonen, men dette er kun dersom noen andre blir reddere en meg og vet dere? Henrik er en pyse. Hahaha. Han blir ofte redd han også og det er så vanvittig morsomt å se ansiktet hans når han er ordentlig redd. Jaja, uansett.. da jeg var hjemme i Stavanger i helgen som var.. legg merke til – på kvelden – fikk jeg et anrop fra skjult nummer på telefonen og det er noe jeg vanligvis aldri pleier å svarer på, men denne gang gjorde jeg det og det angret jeg på i ettertid. Jeg lå på sofaen hjemme med mamma mens Henrik lå hjemme i sofaen i Bergen under teppe/dyna vi har og så på serier. Vi hadde faktisk akkurat snakket sammen på FaceTime da skjult nummer ringte meg. Jeg tok den og etter et par rolige sekunder under noen stemme fra den andre siden fikk jeg et spørsmål om jeg var kjæresten til Henrik.. dette var en kvinnestemme fra Nordnorge og ikke en barnestemme som det vanligvis er da det som oftest er “fans” som ringer med skjult nummer. Ellers svarte jeg jo ja.. da samtalen fortsatte med “du må dra hjem og sjekke under dyna, NÅ” også brøt samtalen.

Der satt jeg hjemme helt forskrekket sammen med mamma i sofaen som også ble veldig stille. Hva fa*n var det der? tenkte jeg først.. så handlet jeg raskt med å ringe til Henrik, fortelle han alt om denne samtalen med skjult nummer og heldigvis hadde han det bra. Jeg forstår bare ikke hva som er greia?? Jeg ble kjemperedd for han og om intensjonen var å få meg til å tro at han var utro eller død.. det vet jeg ikke, men det er ikke hyggelig. Grunnen til jeg ler litt av det også er fordi det er teit og jeg skulle ønske folk hadde andre ting å gjøre en å plage oss. Stakkars Henrik da, han ble jo dritredd og sjekka under sin egen dyne, HAHA, uff. Vær så snill å stopp med det der, det er ikke kult og det ender bare med at vi ikke tar telefonen til slutt.

Jeg har uflaks eller? Gud så mange rare og tåpelige ting som skjer med meg på sosiale medier/iPhonen generelt for tiden.. hva kan dette ha seg? Sjalusi? Hahaha.

11 kommentarer

Siste innlegg