EN OPPDATERING & BESØK AV FAMILIEN

INNKJØP AV BARNESTOL, RUMPA MI & BESØK AV FAMILIEN 😂

Jeg har jo helt glemt ut å dele alt det som skjedde i helgen med dere ettersom jeg tok flere bilder slik at dere skulle bli oppdatert.. noe jeg ikke fikk tid til da vi faktisk hadde besøket. Så, over til det vi gjorde i helgen! Vi fikk besøk fra Stavanger av familien min og fyfader så hyggelig det var. Mamma og pappa har jo vært her noen ganger før, men det at broren min Andre og hans familie også ville komme gjorde helgen 10 av 10. Bare det å vise hvor jeg bor, vise Bergen på sitt beste og oppleve nye ting sammen med dem var helt fantastisk og jeg er ganske sikker på at de også koste seg i hjel.

Hele lørdagen gikk i å være ute i gatene og se! Vi tok Fløibanen opp Fløyen og spiste snacks der, mens tantebarna mine koste seg i alle klatrestativene.. inkludert meg og Henrik, haha. Etter en lang dag ute avsluttet vi kvelden på Sumo her i Åsane og gjett om de har god mat der? Jepp! Det er et sted jeg anbefaler dere å spise på dersom dere liker sushi spesielt, nam. Litt godteri fra Europris måtte også handles inn før vi dro hjem og slappet av.

Helgen gikk så fort og jeg er glad vi fikk fint vær og mye å gjøre på! Jeg gleder meg allerede til neste gang de kommer på besøk. Det kan fort bli ganske ensomt for min del her i Bergen ettersom hele familien min bor i Stavanger og det samme gjør de nærmeste venninnene mine.. savner de også utrolig mye.

Forresten.. etter at jeg har trent såpass mye som jeg har de siste månedene merker jeg forskjell på kroppen min etter at jeg ser bilder av meg selv. Det er faktisk en ganske god og fin motivasjon, bare for å tipse dere dersom dere sliter med treningsmotivasjon! Ta bilder underveis og se hva du faktisk får til. Jeg merker veldig godt at rumpen begynner å bli større og mer utover, det er gøy, fordi det er jo en av de kroppsdelene jeg trener aller mest.

16 kommentarer

Siste innlegg