EN FRUSTRERT JENTE

I dag har jeg sove altfor lenge noe som resulterer i et enda trøtte Ingrid som ikke får noe ut av dagen. Det er fredag og her sitter jeg enda, med pcen foran meg, prøver å blogge eller bare gjøre noe fornuftig. Det går ikke. I dag er en av de dagene jeg kaller for en drittdag. Det er ikke meningen å klage, men jeg hater meg selv når jeg holder på slik. Døgnrytmen min begynner heldigvis å komme seg til det normale igjen, men det er fortsatt utrolig å tenke på hvor mye jeg sover i løpet av et døgn. Kanskje jeg har fått et syndrom? eller kyssesyken for andre gang, er det mulig? Isåfall begynner jeg å gråte. Det er ikke noe jeg orker igjen, det er forferdelig.

Nå som jeg har fått ut en del frustrasjon skal jeg i det minste prøve å gjøre fornuftig selv om det er vanskelig på dager som dette. Jeg stresser meg i hjel med å finne noe å gjøre og da er det plutselig ingenting å gjøre, merkelig. Det at denne dagen har vært så kjip skal ikke gå utover resten av kvelden, derfor skal jeg henge med et par venninner og slappe av. I morgen skal jeg bestille enda en flybillett for å få alt helt på stell. Det er ikke lenge til jeg drar til USA noe som er helt sjukt å tenke på. Jeg skal til USA for fa*n! Aye, det blir sykt og jeg klarer nesten ikke å vente.

Forresten, sjekk denne dødskule genseren jeg fikk i posten! Dere skal få en oppdatering på den aller nyeste handelen min snart. ⚡️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg