DETTE SKAL JEG I SOMMER – LOUIS VUITTON, ROADTRIPS OG MYE MER

👼🏼 Dra på hyttetur en uke med familien! Vi har hytte I Ryfylke og skal være der en hel uke og tilbringe masse tid sammen med familien min, der vi skal bade, sole oss, spise god mat og selvfølgelig is, gå turer, kjøre båt, fiske, kanskje kjøre vannscooter og bruke nye badeleker!! Håper vi får til vannski og det der ettersom vi har båtplass og vann rett utenfor hytten vår.

👼🏼 Kjøretur/Roadstrips med venner. Oh yes, det blir helt kanon! Jeg elsker roadtrips med god musikk, god mat og god stemning og det er mye som skal til for å slå det. Foreløpig er noe av planen kanskje om å dra innom hyttene til alle som har det, eventuelt legge oss inn på hotell eller leie en bobil for å dra rundt på de fineste stedene i Norge og nyte det.. det er kanskje en ferie man sent vil glemme ettersom den er ganske så annerledes i forhold til normalt, spesielt for min del da jeg er vandt til syden og mange varmegrader, fly og paraplydrinker.

👼🏼 Jeg skal dra til Trondheim og besøke bestevenninnen min som jeg enda ikke har gjort.. krise. Hun studerer der og jeg savner henne utrolig mye, det skal bli godt å endelig fått dratt dit og nyte dagene med henne!

👼🏼 Besøke strendene i Stavanger!! JAAA, her i Bergen er det ikke en eneste fin strand og jeg som er vandt med det hjemmefra er nødt til å besøke de lange, fine, sandstrendene våre, spesielt nå som sommerferien mest sannsynligvis blir oppholdt i Norge. Strendene der er unike og nesten finere en de man finner i syden, problemet er bare kulden her i Norge.. så, om vi får fint vær og varmegrader SKAL jeg dra dit uten tvil.

👼🏼 Jeg skal trene hardt og mye. Det kommer til å bli gøy å kunne gjøre noe fornuftig i all ferien også. Trening har blitt en så stor del av hverdagen min og jeg har bare lyst til å bli enda sterkere for hver eneste dag som går.

👼🏼 Å dra til Oslo er noe jeg også vil! God stemning, fine mennesker og bare komme seg litt bort slår aldri feil. I tillegg skal jeg kjøpe meg noe på Louis Vuitton som jeg har ønsket meg lenge!!

👼🏼 Jeg vil også dra til Kristiansand i dyreparken eller ligge ved vannet der. De har alltid så utrolig fint vær der om sommeren syns jeg og hvorfor ikke bare gjøre noe annet?

👼🏼 Fikse og pusse opp hjemme.

👼🏼 Kjøpe musikkanlegg i bilen!! Det gleder jeg meg til.. hater å kjøre bil med dårlig anlegg.

👼🏼 Jobbe hardt og spare MYE penger til leilighet.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg