DETTE FANT JEG DA JEG STALKET MEG SELV

Det er en del som har begynt å google seg selv for å faktisk få et innblikk i hva folk der ute søker på når det kommer til mitt eget navn. Jeg har faktisk ikke tenkt så mye over at det kanskje er flere som googler meg nå enn det var for 1,5år siden i tiden før Paradise Hotel.. det er jo litt merkelig, men også veldig forståelig. Så nysgjerrig som jeg er valgte jeg å søke på navnet mitt på google og dette gjorde jeg faktisk etter at jeg så Sofie N gjorde det og gjett om jeg fikk SJOKK? Det som dukket opp da jeg søkte på navnet mitt er noe jeg seriøst ALDRI hadde trodd skulle dukke opp, likevel forstår jeg det jo med tanke på at veldig mange liker drama.. haha.

Det første jeg skrev inn i søkeordet på google var: INGRID FOSSÅ AGUILUZ
Dette dukket da opp:

Disse søkeordene var vel ikke akkurat sjokkerende? HAHA. Som dere vet blogger jeg jo hver eneste dag og samtidig vet jeg at jeg har et vanskelig etternavn å huske på, da er det mye enklere å søke på bloggen der slik man finner den. Ellers er jo Henrik kjæresten min. Jeg har også skrevet en del ting om mamma (av og til pappa) på bloggen. Ellers er det jo Paradise Hotel som jeg var med med i 2018 på.

Jeg hadde forventet alle disse søkeordene, men da jeg endret søkeordet til Ingrid Aguiluz og ikke Ingrid Fosså Aguiluz som nok er det jeg blir mest søkt opp med.. dukket det opp mange andre ting jeg virkelig ikke hadde trodd var mest søkt på!! Jeg fikk faktisk sjokk og satt med munnen åpen i et par sekunder der.

Det andre jeg skrev inn i søkeordet på google var: INGRID AGUILUZ
Dette dukket da opp:

OMG… hahaha.. det mest søkte er jo bloggen, utenom det er det saken med Newa, hahaha. Jeg dør av latter og dette beviser bare hvor nysgjerrige vi som mennesker ofte er på andres drama. Det er ikke rart Paradise Hotel og Ex on the Beach er så populært som det er, bare drama jo. Det er faktisk litt morsomt dette her og jeg fikk et sjukt sjokk, likevel forstår jeg det. Alle mennesker er ikke like og det er ikke alle som liker drama og andres privatliv, men det tror jeg seriøst er flertallet altså! Vi er nysgjerrige og det er nok også derfor bloggere er spennendene å lese om – nettopp fordi veldig mange deler svært private og personlige ting med alle.

Ellers ble jeg ganske glad da jeg så at mange hadde søkt på kreft.. det er noe jeg har valgt å dele med dere fordi det er såpass vanlig at man enten har det selv eller kjenner noe med det. Jeg har et behov for å vise at man ikke er alene i slike situasjoner og at det er vondt/tøft for veldig mange. Det er fint å kunne være sammen om det og få støtte, rett og slett. Molde saken er jo lagt død og det var ikke en kul opplevelse for noen av oss, heldigvis er det lenge siden nå og en ferdig sak. Håret mitt får jeg spørsmål om daglig.. hvordan jeg har fått det så langt? hvilke produkter jeg bruker? også videre. Alt dette har jeg delt veldig mange ganger med dere på bloggen og på YouTube faktisk, så om dere lurer kan dere søke på det slik som vist på bilde over. 

Uansett, det er faktisk ganske morsomt å søke seg selv opp på google! Jeg kan godt legge ut flere slike innlegg så kjapt jeg ser at det har endret seg i søkeordene, samtidig kan jeg dele bildene som kommer opp dersom man søker på meg, eller artikler? Hva tenker dere. Vel, nå er jeg nødt til å hive på meg treningsklær for denne frøkna skal ha en tung beinøkt i dag!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg