DETTE ER VÅR NYE OG SUNNE MATPLAN

Reklame | SPISRIKITG.NO

Endelig kan jeg fortelle dere alt om vår nye matplan og kosthold framover!! Vi har nemlig bestemt oss for å prøve ut ferdige matpakker fra Spisriktig.no som hver eneste uke sender oss 7 middager hver for hele uken, en middag for hver dag som inneholder masse proteiner og rikelig med næring, rettere sagt får vi i oss alt vi trenger hver eneste dag. Vi får mer energi og et mye bedre humør, samt bedre treningsresultater og mer tid i hverdagen generelt. 😍

Jeg elsker å spise sunt, men har slitt med å lage mat på egenhånd og da er det å få ferdige matpakker hver uke helt genialt for oss. Jeg kan ærlig innrømme å ha blitt mye flinkere til å lage mat den siste tiden, men å få ferdigmat hjem er helt perfekt for oss og det gjør at vi sparer mye tid på å ikke lage mat, spise, for også vente til det har sunket litt før trening. Alt går kjapt og det gir oss mye mindre oppvask.

I og med at Henrik jobber hver eneste dag og at vi faktisk trener 1,5 til 2 timer hver eneste dag omtrent blir det utrolig lite tid til andre ting, men dette er jo noe vi har valgt å prioritere først og fremst, men å få litt hjelp i hverdagen der vi sparer inn tid på å lage middag hjelper ekstremt mye! Derfor gleder jeg meg fryktelig mye til å vise dere hva vi får på døren hver søndag og hvordan det smaker OG ikke minst hvordan det påvirker treningen! Jeg tror det kommer til å påvirke treningen kjempepositivt da vi får i oss alt vi trenger og skal ha i løpet av det måltidet og jeg syns middagsmåltidene er svært viktige!

I denne pakken som vi har fått hjem fra Spisriktig.no har vi middager for hele uken av alle typer kjøtt! Man kan selv velge hva man vil ha og vi valgte da alt utenom fisk fordi Henrik ikke liker sjømat noe særlig. Ellers er det kylling, storfe, karbonader og mye mer. De har også vegetar og den gleder jeg meg til å smake i morgen! Vet dere hva annet jeg gleder meg til å smake imorgen?? PANNEKAKER med syltetøy, haha!😍 Herlighet, dette var også noe vi bestilte og det er jo drømmen å kunne snike inn pannekaker en dag i uken.

Alt i alt blir dette utrolig spennende og jeg skal oppdatere dere om favoritter og hvilken påvirkning det har på oss når det kommer til trening. Dere kan også spørre meg om ting i kommentarfeltet utenom. Det er nok mange som lurer på om hva vi nå skal spise til frokost, lunsj og kvelds og det er da akkurat det samme som før, eggerøre, proteinshake, smoothiebowls og det vanlige. Ukens mathandel blir mye mindre, men jeg kommer fortsatt til å vise dere alt det andre vi spiser – inkludert hva vi spiser fra disse matpakkene også! Det tror jeg er ganske greit dersom dere skulle ha prøvd det ut selv.

Og, vi har selvfølgelig også unntak der vi spiser hva fa*n vi vil! Vi er ikke helt gal etter planer, men vi har valgt å følge denne slik at vi får det enklere og bedre i hverdagen! Har vi lyst på godteri en dag så gjør vi det, men vi er ganske strenge på det og prøver å ikke snike oss til noe mer enn en dag i uken, bursdager og slikt.

Forresten, selv om dette er reklame så er det vi som har ønsket dette med å kunne få ferdige matpakker hjem!! Vi merker allerede nå etter to dager hvor digg maten smaker og hvor enkelt det er i hverdagen. Slik at dere vet det – er dette noe vi selv har ønsket å få hjem slik at vi kan teste det ut og tipse dere om det er lurt, og til nå syns vi absolutt det!

8 kommentarer

Siste innlegg