DENNE UKENS MATHANDEL

Reklame | NELLY

MAT, MAT OG MER MAT

Denne ukens mathandel er done finito og jeg er super fornøyd. Vi har handlet ganske lite som dere kan se på bildene, likevel krysser vi fingrene for at det er nok og at vi slipper å handle mer eller litt og litt fordi vi kommer til å mangle enkelte matvarer utover uken. Det er faktisk dyrt og holde på slik. Uansett, vi kjøpte en del produkter som vi pleier å spise oftere en andre og de gangene vi handler prøver vi å handle mye av disse matvarene slik vi slipper å handle flere ganger som sagt..

Det vi handlet denne uken som vi nesten har glemte litt av de siste ukene er yoghurt og gjett om det skal bli digg å spise igjen?! Jeg skjønner ikke at vi har “glemt” det ut da det var noe vi spiste hele tiden før. Det som er så lettvint og godt! Nam. Ellers kjøpte vi en del kjøtt som pleier å fryse ned, litt grønnsaker vi vet at vi spiser opp uten at det ligger og råtner, hehe.. nemlig purreløk, sopp, hvitløk og løk. Vi kjøpte også ris, bønner og hakkende tomater, tannkrem, såpe og ikke så mye mer en det.Vi spiser jo et helt vanlig kosthold vil jeg si, og som dere vet så spiser vi gjerne dritt innimellom også, derfor tenker jeg at det er greit å dele ukens handel med dere slik at dere kanskje får noen tips eller inspirasjon.. selv om vi suger på å være kreative rundt maten og ikke minst flinke til å lage mat.. vi er virkelig ikke gode der, men vi prøver og vi trives slik det er!

Denne her er så sinnsykt god! Har dere smakt denne?! Om ikke dere. Vi pleier å helle den over kyllingen eller salat, så digg.

Grunnen til vi handlet mindre denne uken er fordi vi prøver å spise opp ting vi har liggende igjen fra de ukene før og som er spiselig da. Vi har blant annet mye egg igjen, cottage cheese, pålegg, juice og melk + sauser og mye mer.

Ellers tenkte jeg å tipse dere om at Nelly har 20% rabatt på alt innen sport i dag!! Det er jo helt konge. Dette gjelder adidas, aim`n, reebook, Nike, Nelly sitt eget merke og mye mer. Jeg elsker jo å trene og skal virkelig benytte meg av dette + hamstre inn til julegaver!

Rabatten gjelder til i morgen kl. 10:00 så her gjelder det å være kjapp, god shopping!

💥 KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL SALGET 💥

2 kommentarer
  1. Nå føler jeg virkelig for å gi deg ros!! Både bilde du la ut på IG-storyen og innlegget her var veldig bra!
   Den dressingen skal jeg definitivt teste ut 🙂

   Jeg tror oppriktig at du vil slippe unna med masse teite hat-kommentarer hvis du fortsetter som dette, og du vil også få det bedre med deg selv. Og det unner jeg deg virkelig!❤️

   Stå på, dette kan du❤️

  2. Trykket meg inn på nelly, og vil bare informere om at rabattkoden ikke gjelder Nike, Aimn eller adidas originals!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg