DE FILMET MEG HELT NAKEN

(Skjermbilde av viafree.no)

SLIK FØLES DET Å BLI FILMET NAKEN

Noen ganger det vanskelig for meg å innse at jeg har vært kliss naken på tv-skjermen. Det har hendt at jeg har fått litt smålig angst for at folk enda har den muligheten til å skrolle seg inn på sesong 10 av Paradise Hotel å se på episodene igjen. Det er pinlig, men også fryktelig naturlig syns jeg. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan det var å være naken på tv og hvordan det var å bli filmet naken når man var der inne. Dette er spørsmål jeg har prøvd å unngå, men nå kjenner jeg at jeg har lyst til å svare på dette. Om ikke så altfor lenge er det en ny sesong som kommer på skjermen og da dukker snakket om sex og kropp opp igjen på sosiale medier..

Det å se seg selv naken på tv er merkelig og jeg husker enda at jeg skvatt opp fra sofaen da jeg så meg selv naken. Hallo? Det er flere hundre tusen mennesker som ser på dette. Det aller verste for min del var at jeg ikke likte tanken på at folk som kjenner meg (voksne og små) skulle se meg naken. Tanken på at familien min skulle se på dette gjorde meg også uvel oppi det hele, derfor lo jeg følelsene mine bort og latet som det var null stress, selv om jeg innerst inne syns det var ubehagelig. Det var en spesiell tanke som slo meg da jeg så meg selv naken den første gangen og det var: tenk om de filmer meg i den og den vinkelen? kommer den valken med da? filmer de hele vaginaen min? hva skjer? Når man først så et glimt på tv-skjermen av at – okei her er det nakne kropper, var jeg mest opptatt av vinklene og hva de filmet. Det hadde ikke vært gøy om de filmet alt. Heldigvis skjedde ikke det og jeg er veldig glad for at Paradise Hotel sensurerer underlivet til menneskene som er der. 

Når det kommer til det å stå inne på Paradise Hotel, om det er i dusjen, på toalettet, i badebassenget eller i sengen er det merkelig det også ( hvert fall i en liten periode). Det var mye mer ubehagelig å se seg selv naken på tv-skjermen da jeg i tillegg var klar over at flere hundre andre mennesker så på, enn det var å kle av seg naken der inne. Kameraene ble man jo vandt til etter hvert, men jeg husker enda at jeg brukte “trusetrikset” den første dagen fordi jeg var så redd for å kle meg naken foran kameraene. Det funket jo ikke i lengden da jeg ikke orket å styre med det tullet, jeg måtte også få vaske meg ordentlig. Det å bo i en villa med kameraer over alt i to måneder gjør deg blind for å være helt ærlig. Man kan ikke leve i to måneder der inne i å henge seg opp i alle kameraene, da blir man gal og til slutt veldig skitten. Vi var en gjeng med ungdommer som hadde det time of our lives der inne og det at omstendighetene får se ulike kropper syns jeg er helt på sin plass. Det er kanskje ikke like fett for foreldrene der ute som vet at barna ser at vi har sex eller er nakne, men det er jo helt naturlig? Vi var forelsket og kroppen vår må dusjes. Er det ikke bedre at unge mennesker får se hvordan naturlig nakenhet og sex er i istedenfor porno? Noe de går innpå uansett hva folk der ute tenker eller tror om de.

Poenget mitt er at det var ubehagelig å se seg selv naken på tv og ikke minst bli filmet naken. Vi er så forferdelig stygge mot hverandre noen ganger og den redselen jeg hadde for at noen skulle si stygge ting om meg var grusom. Alt jeg har lyst til er å normalisere ting for jo mer vi henger oss opp i slike ting, jo verre blir det og jo mer frontet og mer fokus vil det gi rundt det.

6 kommentarer

Siste innlegg