<3

Jeg er nok ikke den eneste som er fullt klar over at det er morsdag i dag – og i den forstand har jeg lyst til å skrive et kort, men ganske konkret innlegg til min kjære mamma som fortjener å høre hvor fantastisk hun er selv om jeg har vært og kan være en drittunge til tider, haha! Og til dere andre mødre der ute.

I dag er det morsdag og jeg føler meg som verdens heldigste jente som faktisk har en mamma som er så snill og god som hun er. Hun stiller opp for meg uansett hva og hjelper til der det måtte trenges hele tiden og når som helst. Hun er et gigantisk forbilde for mange der ute og med sin styrke inspirerer hun mange rundt seg til å ikke gi opp håpet og til å kjempe for å ha det bra hver eneste dag. 

Jeg har mange egenskaper fra mamma, men den jeg virkelig skulle ønske jeg fikk var viljestyrken og motet hennes! Det er unikt og noe ikke alle har, så.. i dag vil jeg gratulere dette fantastiske menneske, min kjære mamma! For selv om jeg ikke fikk alle de gode egenskapene dine, fikk jeg noen av de og resten skiller oss fra hverandre og gjør at jeg er meg og du deg! Unikt, rett og slett. 

Vis ekstra kjærlighet ovenfor de rundt deg i dag og spesielt til alle mødre der ute, dere er helt amazing og selv om ungene deres kan kjefte på dere eller kalle dere for det ene og det andre så er det som oftest ikke vondt ment, men en reaksjon eller en frustrasjon på noe man ikke har lært å håndtere eller få frem på en riktig måte! Dere er som superhelter – plutselig er dere der og fikser opp i alt. God morsdag alle mødre der ute! <3

Jeg elsker deg, mamma.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg