20 ÅR SIDEN – BABYBILDER

HVOR BLE TIDEN AV?

Hei dere! Dagen i dag har vært rar, skikkelig rar og jeg har vel egentlig ikke gjort annet en å tenke veldig mye. I utgangspunktet skulle jeg stå opp tidlig og få mye ut av dagen, jeg hadde nemlig lyst til å skrive flere blogginnlegg, ta bilder og filme YouTubevideoer til dere, men det har ikke blitt gjort. Jeg vet ikke hvor jeg har vært i dag eller hva jeg har gjort, det eneste jeg vet er at jeg har gått mye frem og tilbake på kjøkkenet, tenkt og ikke fått gjort noe fornuftig. Det er helt grusomt og jeg aner ikke hvorfor det har vært slik i dag. Jeg er en veldig organisert jente som liker å planlegge og ha kontroll over ting, i hvert fall oppi hode mitt. Det er skikkelig vanskelig å gjøre alt når man har for mye å tenke på og det irriterer meg at jeg har den gode planen i hode, men som ikke gjennomføres i virkeligheten.

Det har forresten skjedd en skikkelig positiv ting i dag og det er at jeg ligger på 14.plass på topplisten! Hver morgen pleier jeg å sjekke blogg statistikkene og i dag kan jeg si meg meget fornøyd og det er takket være dere som har lyst til å lese bloggen min. Humøret startet veldig bra i dag, men ut over dagen har det kun gått nedover fordi jeg ikke har gjort noen ting. Helt ut av det blå fikk jeg flere meldinger tilsendt av mamma med flere barnebilder av meg. Jeg tenkte jeg kunne dele disse med dere slik at dere kan få seg meg som baby. Jeg må beklage for dårlig bildekvalitet, men disse bildene ble tatt for 20 år siden, hehe. Tenk at det er 20år siden disse bildene ble tatt, jeg var 1år og under på de bildene og i dag er jeg 21år, hvor ble tiden av?

I og med at jeg har brukt hele dagen på å tenke mye har jeg også innsett at jeg ikke har tid til tenke så mye, jeg er nødt for å bli flinkere til å faktisk gjøre de tingene jeg har lyst til og de tingene jeg hele tiden tenker at jeg skal gjøre. Derfor avslutter jeg dette innlegget med et stort smil om munnen fordi jeg faktisk har klatret opp på topplisten og fordi jeg har hatt 21 fantastisk år. Selv om tiden flyr er det ikke mer å gjøre med det en å sette pris på de årene man har hatt og nyte hver dag som går, man vet aldri når det er vår siste.

“Dette må jo være det fineste bilde jeg og pappa har sammen” hehe.

 

4 kommentarer

Siste innlegg