TING JEG GJORDE FØR PARADISE HOTEL

❤ Jeg studerte sykepleien på Universitetet i Stavanger.
 

❤ Jeg festa mye, altfor mye. Livet mitt snudde det siste året og festing ble en del av ukeplanen.. krise.
 

❤ Jeg hadde en kjæreste som jeg var sammen med i 4,5 år. Det forholde tok slutt før sommeren i 2017.
 

❤ Jeg var ekstremt opptatt av håret mitt og er for såvidt det enda. Jeg gjorde alt for at håret mitt skulle vokse og bli langt.
 

❤ Jeg tok mye solarium, altfor mye! minst en gang i uken tok jeg solarium. En liten funfact, jeg fikk brun og blid på russelua mi.
 

❤ Jeg gikk på diett i en måned i 2017 hvor jeg gikk ned 6kg.
 

❤ Jeg hadde jobb på ett sykehjem i nærheten av der jeg bor. Mye av tiden min i hverdagene ble brukt på å jobbe ekstra og overtid og jeg trivdes med det.
 

❤ Jeg reiste ofte på ferier som hytteturer, sydenturer, kjæresteturer, jenteturer og familieferier.
 

❤ Jeg var med på å pusse opp hjemme fordi jeg elsker interiør og oppussing generelt.
 

❤ Jeg trente mye! Dette har vært i perioder, men da jeg først var i en god periode brukte jeg mye av tiden min på treningssenteret.
 

❤ Jeg brukte mye tid på kjæresten min før, kanskje litt for mye?
 

❤ Jeg var hele tiden stresset, konstant. Jeg aner ikke hvorfor og det var utrolig slitsomt.
 

❤Jeg brydde meg uvanlig mye om utseende mitt, hele tiden. Ingenting var godt nok eller bra nok, heldigvis har jeg forandret meg mye der.
 

❤ Jeg var redd for at andre mennesker ikke skulle like meg, samtidig brydde jeg meg om hva alle andre sa og tenkte om meg. Det er det er helt grusomt og man bør virkelig ikke bry seg om hva andre mennesker tenker og syns om deg. Man blir bokstavlig talt galt av det der.
 

❤ Jeg var til tider svært sjalu, og ikke minst redd for å miste de jeg var glad i. Dette tror jeg hang sammen med all usikkerheten min når det kom til utseende og hva alle andre tenkte om meg. Jeg ble så usikker på meg selv at jeg ikke trodde på de jeg var glad i.

8 kommentarer

Siste innlegg