JEG HAR EN STOR GAVE TIL DERE

AnnonsePeak Performance, Norwegian Outlet Ålgård

Fotografen finner dere på Instagram: @graemeview

Hei dere! Endelig har jeg mottatt bildene fra shooten med Peak Performance som ligger på Norwegian Outlet på Ålgård. For å være helt ærlig med dere så er jeg superfornøyd med bildene. Jeg har tatt en del bilder før, men aldri prøvd meg som modell for et klesmerke. Den dagen vi hadde shooten var så morsom og spennende, det hadde vært så gøy og fått opplevd dette igjen en dag. De som jobber på Peak Performance på Norwegian Outlet på Ålgård er veldig hyggelige og de har til og med gitt med en del goder som jeg får lov til å gi kun til mine lesere, hvor gøy er ikke det?

GIVEAWAY

Jeg skal få gi ut tre Peak Performance hettegensere i fargen svart med logoen deres på til tre jenter der ute! Jeg har også fått med meg tre forskjellige størrelser! Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere i kommentarfeltet i dette innlegget (fullt navn, telefonnummer og størrelsen dere vil ha), eller tagg minst to venninner på mitt aller siste instagrambilde! Dersom dere ikke har lyst til å skrive størrelsen så dropper dere det, muligheten for å vinne er like stor uansett! Lykke til. Jeg trekker tre vinnere om en uke, altså tirsdag 18.september.

RABATTKODE

Peak Performance på Ålgård var også så snille at de ville jeg skulle gi ut en rabattkode til dere som er på 15% per kjøp ut året (ikke på det som er på salg fra før av)! Hvor sykt er ikke det? Dere får altså 15% rabatt ved å bruke koden Ingrid15 kun på Peak Performance som ligger på Norwegian Outlet på Ålgård! I utgangspunktet er prisene satt ned der fra før av, men nå har dere også muligheten til å få det enda billigere! De har alt fra treningsklær, til hverdagslige klær og ikke minst yttertøy nå mot høsten, perfekt.

Jeg vil i hvert fall avslutte med å legge til flere bilder av shooten vi hadde under også håper jeg at dere likte gavene!


Blogglisten
hits

125 kommentarer

Siste innlegg