VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT I PORTUGAL

 

Annonse Samarbeid med Lapoint Surfcamp

Hei folkens! Dette har jeg gledet meg skikkelig mye til å dele med dere. De siste ukene har vært ekstremt travle og mye planlegging har måtte komme på plass, nettopp fordi jeg skal reise med Lapoint til Ericeira i Portugal. Hvor gøy er ikke det? Jeg har faktisk aldri vært i Portugal før så dette blir veldig spennende! Reisen er sammen med Julie, Oskar og Erik fra årets sesong av Paradise Hotel og tro meg – vi kommer til å finne på utrolig mye gøy og sprell sammen! Vi skal blant annet dra ned dit for å lære oss og surfe! Det er ingen tvil om at jeg gleder meg skikkelig mye til dette, hallo? Hvem vil vel ikke lære seg og surfe i Portugal med sol, varme og god stemning? Tanken av at jeg skal lære meg å surfe skremmer meg faktisk også litt.. jeg har skikkelig mye vannskrekk, derfor e det også litt gøy å tenke at jeg kan overvinne den frykten i løpet av denne turen, det må jeg jo klare.

Se så fint det er der, gjerne bla til høyre og venstre så kan dere se flere bilder fra Lapoint i Portugal

Jeg har surfet en gang tidligere i livet mitt og det var utrolig gøy. Det eneste som var negativt var at jeg ikke fikk til å stå på surfebrettet, i hovedsak lå jeg egentlig bare ute på sjøen og badet (hehe). Lapoint har tre forskjellige vanskelighetsgrader på surfekursene og vi skal være med på den enkleste som er level 1,  noe som kommer til å holde i massevis for slike amatører som oss. 

Etter at vi planla denne turen sammen har jeg rett og slett drømt meg vekk i bildene på hjemmesiden til Lapoint. Det er så fint der nede med vakre solnedganger og ikke minst surfing. Vi får også muligheten til å dra på den lokale vingården (vinsmaking), dra inn til Lisboa by, og ellers oppleve utelivet generelt der nede. Vi skal bo på en surfecamp sammen med andre mennesker! Disse skal vi spise sammen med, surfe med, og ellers bare henge sammen med! Tenk om det er deg vi ser der nede! 

 

KONKURRANSE: VINN EN UKES OPPHOLD FOR TO PÅ LAPOINT SURFCAMP I PORTUGAL FOR Å LÆRE Å SURFE!

Lapoint har surfecamps rundt omkring i hele verden, og den aller nyeste og fresheste campen finner man kun et par time unna Norge, nemlig Portugal! Allerede nå i sommer åpnet campen med superfine rom, skate bowl, basseng, sport og restaurant, samtidig ligger det nært Lisboa! Stranden man surfer på har Portugals beste bølger for alle nivåer og ligger kun et par minutter unna campen.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare på følgende spørsmål,

✈ Lapoint tilbyr flere pakker i Portugal, hvilken pakke er det du ønsker å delta på? 
✈ I hvilken by ligger campen? 

Kommenter her eller på min siste Instagram post (husk fullt navn og email i kommentaren), og du er med i trekningen! Jeg og Erik skal sammen trekke to heldige vinnere om en måned og de vil bli annonsert her på bloggen og på våre sosiale medier så følg med! Husk: Man må være 18 år for å delta. Lykke til!


Blogglisten
hits

69 kommentarer

Siste innlegg