SKANDALE-PROGRAMMET, EX ON THE BEACH

Shit, jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. – jeg regner med at de aller fleste så premieren på Ex on the beach i går? Alt jeg har å si er, hva faen? Unnskyld ordspråket. Jeg ble rett og slett målløs og satt igjen med en tanke om at det der, det er virkelig ikke greit. Jeg fikk skikkelig vondt i magen. Nå tror jeg at jeg vet hvordan foreldregenerasjonen vår hadde det når Paradise Hotel kom, fordi for meg var dette et skikkelig drøyt program.

Jeg er ganske sikker på at det er flere av deltagerne på Paradise Hotel som opp gjennom tidene har fått høre at man ikke får jobb etter det, at man må være dum som er med, at man ikke kan forvente å ha en god fremtid etter det, men vet dere hva? Paradise Hotel kommer jo til å bli sett på som et av de bedre tv-programmene og delta i fremover. I flere år har media fremstilt Paradise Hotel som et program fylt med sex og alkohol. Noe som kan ha vært litt sant til tider i noen sesonger, men i vår sesong var det kanskje rundt fire sex-scener totalt over 2,5 måned på TV. Hovedpoenget på Paradise Hotel er konkurransen om en halv million kroner, samtidig som det skal være et morsomt program og se på! De få sex-scenene som var i vår sesong inneholdt til og med litt humor. Det er et program som har holdt seg i 10 år fordi det er gøy! Men hva handler da Ex on the Beach om? Når det ikke er et spill.

Ex on the beach derimot vil jeg si er et seksuelt fiksert program med mye konflikter. Bare det at ikke kjønnsorganene blir sensurert gjør meg faktisk litt kvalm. Jeg ble så dårlig og lei meg da jeg så premieren i går, shit altså. Jeg ble sjokkert over all mobbingen og kroppsfokuset som var med. Håper for all del at det ikke blir verre, men det så jo ikke slik ut på det som kommer neste episode, vold. Jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg skal si. Jeg vet i hvert fall at jeg er glad for at jeg var med på Paradise Hotel og ikke Ex on the beach. Jeg er glad for at vi hadde regler og nulltoleranse for mobbing, jeg er glad for at vi stod opp for hverandre i ulike situasjoner der inne, mens dette er helt stikk motsatt.

Jeg blir bekymret for alle de som sitter å ser på dette og tror at dette er en normal oppførsel, for det er det ikke. Jeg er redd det normaliserer mobbing og vold enda mer en det allerede har blitt. Det å kalle andre mennesker for feit, bleik og stygg eller ikke greit og jeg fikk skikkelig vondt i magen, nok en gang. Jeg forstår at det skaper god TV, men helt ærlig så var det vondere å se på en det var gøy. 

Jeg er en konfliktsky person og deltar veldig sjeldent i krangler. Jeg har også nulltoleranse for mobbing. Derfor gikk dette programmet i mot mine verdier i går kveld.

Det er nok flere der ute som reagerte på premieren til Ex on the Beach i går og jeg vil bare si det at selv om noen mennesker mobber, sier stygge ting til andre eller utøver vold så skal man ikke kommentere noe stygt tilbake! Det kan hende det er mer bak det en vi vet. Det jeg mener da er at vi ikke skal henge ut noen, eller skrive stygge ting tilbake til deltagerne, det ser jeg på som mobbing.

Vil Paradise Hotel bli godkjent nå?


Blogglisten
hits
27 kommentarer

Siste innlegg