SLIK TJENER DU ENKELT PENGER!

 

Annonse | Meningstorget

Hei dere! Jeg har den siste tiden nevnt et par ganger til dere at jeg kjeder meg i hjel om dagene, men det er noe jeg absolutt ikke kommer til å gjøre lenger. Jeg er ganske sikker på at det er flere av dere som tidligere har svart på spørreundersøkelser på nett uten å egentlig få noe igjen for det? Hvem gidder det? IKKE JEG. Grunnen til at jeg skriver dette er fordi at jeg ønsker å gi dere et genialt tips! Du kan faktisk tjene penger på å si din mening, hvor sykt er ikke det? Det virker kanskje ikke realistisk – men tro meg, det er det! 

Har dere hørt om Meningstorget.no? Det er en nettside hvor du enkelt kan tjene penger på forskjellige spørreundersøkelser. Hvem vil vel ikke tjene penger hvor en man er, om det er på skolen, på bussen, på trikken, eller rett og slett hjemme i din egen stue? Det er lettjente penger det. Jeg har testet det ut selv og er kjempefornøyd, selvfølgelig er det også helt gratis. Jeg skal fortelle mer om dette her.

Meningstorget har mange forskjellige spørreundersøkelser som er kjappe og veldig enkle og gjennomføre, samtidig er det utrolig enkelt å registrere seg. Spørreundersøkelsene er også tilpasset til deg slik at du slipper å svare på spørsmål som ikke er interessante. Det er som sagt helt gratis, du svarer på spørreundersøkelser ved å si din mening for også tjene inn poeng som du kan velge å gjøre om til penger på PayPal, eller i gavekort på f.eks H&M, BikBok eller Intersport og mye mer. Det som også er fantastisk er at du kan velge å donere pengene til veldedige organisasjoner! 

Husk også at gjennom PayPal-kontoen din kan du handle på eBay og da får du virkelig brukt pengene på noe du trenger, som – klær, løsvipper, piercinger også videre!

♡ Du finner nettsiden her ♡

Det er en kjempemorsom måte å tjene penger på! Husk at man må være 18 år eller eldre for å registrere seg, og nettsiden finner dere her ♡

Har du registrert deg? Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns!


Blogglisten
hits
10 kommentarer
  1. Det lett tjente pengene er det du får av de for å skrive innlegget om de, du har sikkert ikke brukt siden i det hele tatt. Du kan sitte på denne siden i dagevis uten å få en krone????

  2. Hva får du ut av å skrive sånt til meg? Jeg har registrert meg og jo jeg bruker siden fordi jeg har utrolig lite å gjøre, jeg reklamerer ikke for ting jeg ikke liker eller står for og det kan du se på både bloggen og på Instagram. Dette funker og jeg syns det er en fin ting leserne mine kan gjør dersom de også kjeder seg eller vil tjene litt ekstra penger! Det fins haugevis av andre bloggere og influencere som reklamerer for mye forskjellig, jeg holder meg til de få tingene som jeg vet funker og som jeg er fornøyd med.

  3. Hei Ingrid! Jeg vet at dere er kun på TV på hver mandager til torsdager på Paradise Hotel og sende på ny igjen på mandag. Så jeg lurer på ganske lenge hva pleier dere å gjøre utenom å være på TV fra Paradise Hotel på fredager til søndager? Er dere på annet et hotell i Mexico eller må dere alltid reise vekk frem og tilbake fra Mexico til Norge og fra Norge til Mexico? ???????? Håper du forstår hva jeg mener og være grei om du svare på dette!! ????☀️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg