VI HAR ANKOMMET MARBELLA


F I N A L L Y   B A C K   I N   M A R B E L L A


Jeg beklager virkelig for sen oppdatering, men ting har gått i ett helt siden i morges. Jeg sto opp kl. 07:30 for også reise inn til flyplassen. Jeg er nemlig i Marbella! Endelig. Jeg har vært her en gang før og stortrives, uten tvil. Det er utrolig fint her og jeg gleder meg bare mer og mer til å vise dere hva vi skal gjøre her nede, vi skal faktisk gjøre noe jeg aldri hadde trodd at jeg kom til å gjøre.. ææ. Dere lurer sikker på hvem jeg reiser med? Erik skulle i utgangspunktet ha blitt med til Marbella i år, men dessverre er det mye som skjer i livet vårt om dagen. Jeg skal ikke snakke noe mer om det nå. Jeg er her nede med et par venninner og jeg elsker det! En jentetur slår aldri feil og i hvert fall ikke med så gode venninner. 

Det aller første vi gjorde da vi kom frem var å legge koffertene på plass i leiligheten for også dra ned til Puerto Banus ved havnen som ligger ca. 5 minutter med taxi fra der vi bor, deilig. Vi spiste på en restaurant som heter Picasso. Der har de helt sinnsykt god mat til en helt rimelig pris, jeg anbefaler virkelig dette til dere dersom dere skal reise hit engang. Akkurat nå har vi fått pakket ut alle tingene våre og handlet inn det vi trenger til uken. Jeg tenkte jeg kunne vise dere bilder av leiligheten vi bor i etter hvert, det er super koselig og ikke minst stor plass til en gjeng med jenter som har med seg hele klesskapet til Marbella.

Resten av kvelden skal tilbringes i Puerto Banus ved havnen, der er det skikkelig fint, bra uteliv og god stemning. Dersom dere ønsker å se oppdateringer fra turen kan dere adde meg på 
snapchat; Ingridaguiluz

Legg gjerne igjen en kommentar dersom dere har noen ønsker til innlegg jeg kan skrive, tar imot alle tilbakemeldinger, ha en fin dag videre!


Blogglisten
hits

12 kommentarer

Siste innlegg