Det som ikke kom med på TV

I dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om hvordan jeg opplevde min første uke inne på Paradise Hotel. Den første uken min var en ganske heftig uke som inneholdt mye drama, det hele endte jo (som dere vet) med at Ine og Carl Aksel måtte sjekke ut. 

Det var flere ting som ikke kom med på tv. Det jeg ble mest overrasket over å se fra denne uken var at det var klipt bort flere samtaler jeg blant annet hadde med Carl Aksel og Isabel. Før Pandoras på onsdagsepisoden lovte jeg faktisk Carl og Isabel at jeg skulle gi min stemme til Ine på blomsterseremonien. Samtidig hadde jeg også lovet Erik og Leo at jeg skulle stemme på Leo. Det jeg var bekymret over var at jeg skulle bli fremstilt som en løyner i min andre episode (haha). Grunnen til at jeg lovte begge sider min stemme var: At først var Erik veldig overbevisende og forklarte at dette var vår mulighet til å få kontroll over legendene. Deretter innså jeg at det var en god sjans for at Ine fortsatt kunne vinne avstemningen og jeg ville nødig havne på feil side etter allerede en uke. Likevel valgte jeg å stole på magefølelsen min og stemte på Leo, som også, helt oppriktig var den mest godhjertede. Ine kunne godt ha fått min stemme hun også, men jeg hadde tross alt “stjelt” partneren hennes og visste ikke helt hvor jeg hadde henne på det tidspunktet.

Det man aldri forstår når man ser Paradise på tv er hvor mange aspekter som spiller inn på hver eneste lille avgjørelse. For eksempel så sto jeg sammen med Joakim som aktivt hadde valgt å gå imot Carl og Isabel. Videre løp Joakim rundt den samme dagen og unnskyldte valget sitt før Pandoras og jeg begynte å bli usikker på hva han egentlig ville. Ville han forsone seg med de andre igjen? Skulle han spille med Erik og Leo? Samtidig er det vanskelig å skulle gå imot sin egen partner inne på hotellet, for når uken starter igjen neste mandag vet du ikke om det er en gutt eller en jente som må sjekke ut. Realiteten er jo at dersom jeg hadde gitt min stemme til Ine hadde hun fått makten Leo fikk på torsdag og muligens hadde noen andre røket ut. Det er så mye som kunne ha skjedd! Hadde Ine fått makten hadde hun garantert sendt hjem en jente for å selv være trygg på torsdagen, hvem hadde røket da? Newa kanskje? På Paradise Hotel har alle små valg en innvirkning på alt som skjer videre i spillet, det er litt rart å tenke på at hadde bare de andre klart å overbevise meg så hadde alt sett annerledes ut inn i uke 3.

Jeg har fått en del spørsmål om hvorfor jeg valgte Joakim og ikke Erik den første dagen min på hotellet.
Veldig mange har spurt meg hvorfor valget mitt havnet på Joakim som partner når både han og Erik rekte opp hånden. Hvorfor valgte jeg det? Igjen er det mye som ikke kommer med på tv, men mest av alt så ligger det flere faktorer bak.
Jeg tilbrakte hele innsjekksdagen min med guttene. Det som var praten hele dagen var egentlig at det bare var Erik som kom til å rekke opp hånden, men mot slutten av dagen begynte plutselig Joakim å skulle bytte partner. Før guttene skulle ta valget hvor de kunne prøve å “låse seg” med meg hadde vi en speed-date oppe på mini-loungen. Alle guttene fikk komme opp en og en å fortelle om hvordan de så på situasjonen og hva de mente jeg burde gjøre. Både med Kristian og Leo var samtalene rolige og jeg fikk et godt inntrykk av dem begge, ingen av de to hadde noe vondt å si om noen og det var egentlig lite taktikkprat. Joakim kom opp tredje sist og hadde veldig mye å klage på, Joakim var virkelig ikke fornøyd med å stå sammen med Ine og sa det helt klart at for hans del så ville han stå med meg. Erik kom opp etter Joakim og forklarte at han ikke hadde noe vondt å si om Newa, men at hun var blitt såpass “upopulær” i gruppen at han hadde fått beskjed av henne at hvis han kunne måtte han bytte henne ut. For meg føltes det ut som et tryggere alternativ å velge Joakim fordi han virkelig ville stå med meg – hvor Erik egentlig gjorde det bare av praktiske grunner. Nå har det jo kommet frem på tv at Joakim hadde en del andre forhåpninger….men det kunne jo ikke jeg vite noe om!
Til slutt kom Carl Aksel opp og sa til meg at han gjerne ville stå med meg, men ikke akkurat på det tidspunktet. Det Carl sa var at når det kom inn en legendegutt til så skulle den stå med Isabel mens han skulle stå med meg. Erik hadde jo samtidig vært oppe og sagt at Carl kom til å backe han på at jeg burde stå med Erik, noe Carl ikke gjorde. Dermed virket det for meg som at Erik kanskje ble lurt av Carl og da var det bedre å stå med Joakim tenkte jeg.


Uansett så gleder jeg meg til å se uke 3 på tv! Jeg lover dere mye action og drama…og kanskje litt romantikk? For dere som enda ikke har sett portrettvideoen min og ønsker å bli bedre kjent med meg kan dere se den HER

6 kommentarer

Siste innlegg