SI HEI TIL MIN NYE SAMBOER!!

WHAAAT?! Jeg tenker akkurat det samme som dere og dette er garantert noe dere ikke så for dere kom til å skje i nærmeste fremtid, det er jeg helt sikker på. For å være ærlig hadde ikke jeg heller det, men nå skjer det, litt spontant, men med veldig mye spenning og glede rundt det. Fy fader jeg føler meg heldig som skal få bo sammen med denne kjekkasen på ubestemt tid og forhåpentligvis over lang lang tid. Henrik og jeg er samboere dere!! Jeg har ikke ord! Den setningen der får meg til å få sommerfugler i magen, vi bor sammen!! Æææ.

Tiden flyr fra meg og dette har gått utrolig kjapt. Jeg vet at det er flere der ute som kommer til å syns at dette er altfor tidlig og tro meg – jeg er klar over det selv. Likevel er dette noe vi begge har lyst til og nå som muligheten er der velger vi å gå for den. Dere har kanskje fått med dere at jeg skulle flytte til Bergen? OG det føles helt topp. Bergen har lenge vært en by jeg trives godt i og det som er spesielt med Bergen er at jeg faktisk føler meg hjemme her. Det sto lenge mellom Bergen og Oslo, men etter et par besøk i Bergen var det ingen tvil om at det var her jeg skulle bo.

Etter at jeg ble kjent med Henrik tullet vi en del om å bo sammen i og med at jeg skulle flytte til Bergen. Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at det faktisk var det som kom til å skje nå med det første, der tok jeg rimelig feil. I utgangspunktet har jeg sett på flere leiligheter rundt omkring i Bergen og satt meg opp på visninger, men med min travle timeplan har jeg ikke tatt meg tid til å faktisk dra på visninger. Jeg vet at dersom jeg hadde bodd en annen plass en der Henrik bor hadde jeg uansett vært sammen med han omtrent hver dag. Så det at vi kan bo sammen løser den casen der. Det er så sjukt å tenke på at jeg har flyttet ut for første gang også blitt samboer med en helt fantastisk gutt. Jeg er jo veldig heldig da, syns jeg!

Henrik ville bo sammen med meg og jeg med han. Vi gleder oss i hjel til å vise dere huset, våre rutiner på ting og ikke minst hvordan vi er sammen –  vi kommer til å filme en del videoer til dere underveis, men det er ikke noe jeg kan love dere for øyeblikket da ting kommer til å bli hektisk fremover. Det er selvfølgelig noe jeg har kjempelyst til å gjøre, samtidig vil jeg at dere skal få se hvordan vi er sammen og alt det morsomme vi finner på.. jeg må kanskje bare sette av tid til det likevel? Hva tenker dere?

Uansett, jeg er overlykkelig og gleder meg til å ta dere med på denne reisen!

30 kommentarer

Siste innlegg