HAN GJØR MEG LIVREDD

Hei kjære fine dere(!!)🤍Gjett hva som foregår akkurat nå? Jeg sitter hjemme å filmer en reaksjonsvideo av meg selv da jeg sjekket inn på Paradise Hotel, så sjukt morsomt. Reaksjonene mine er helt på jorde og jeg gleder meg til å vise dere videoen. 

Anyways, vet dere som skal hoppe i fallskjerm i dag? Jo, Henrik!! Altså jeg orker ikke. Jeg er så jævlig redd og han gjør meg direkte livredd. Tenk om noe går galt da? Hjelp.. åååå.. Heldigvis er de så flinke med det der og jeg vet at dette er noe Henrik har gledet seg til i lang tid så det er i hvert fall noe positivt med det! Jeg blir faktisk ganske stolt av han også fordi han tørr, og gjør de tingene han er glad i og som han ønsker å gjøre i livet! Im proud. For en gutt han er! Nå gleder jeg meg bare til han kommer hjem og forteller hvordan det var, fysøren! Vi skal få til en video også der han kanskje kan snakke om hvordan det var og muligens dere får se hoppet også!🤍

5 kommentarer
    1. Du må seriøst få deg en vanlig jobb. Tenk henrik har noe viktig å stå opp til, har kollegaer og hva har du hjemme? Jo du trygler og ber om at noen skal ta deg med i et tv program? Du er ikke i nærheten av å bli invitert til noe slikt. Da det det kun single town og ex on the beach! Tenk så kjekt han har det på jobb me kunder og kollegaer! Så kommer han hjem til det samme kjedelige deg med intet nytt og spennende!!

      Du skjønner livet ditt er lite interessant når det eneste du drømmer om er å få lengre hår? Og leppene dine, du ser jo selv at nå har du ikke et bra selvbilde? Ingen tør å satse på en boring blogger med dårlig selvbilde. Få gang på Cv og søk deg jobb asap!!

    2. Du virker som en veldig snill og søt jente Ingrid. Tror ikke det finnes noe vondt i deg. Du må snart begynne å innse at enten må du ha noe faktisk innhold å blogge om eller så må du finne deg noe annet å gjøre. Du er størst i bloggeverden på clickbaits, de er til tider helt ville. Selve innleggene handler om det samme, håret gror, Henrik er best i verden- du ELSKER han, ukens matinnkjøp og treningen går så det suser. Igjen. Og igjen. Ooog igjen. 🥱 Skjønner ikke at du som er en så søt jente ikke kan finne deg noe vettugt å gjøre.

    3. CV og TRINE. Hvorfor gidder dere å følge og ikke minst lese, blogginnlegga når det ikke finnes ett eneste interessant tema for dere?? Hvorfor bare slenge dritt og regelrett mobbe?? Se på dere selv- få dere ett liv kanskje?? Dere må jo kjede vettet av dere som gidder!! Godt jeg har oppdratt datteren min til noe fint noe når jeg ser hva som kan komme fra mangen av dere miserable folk der ute!

      Go’ klem til deg Ingrid 🥰

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg