JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

Hva gjør du om dagene?
Om dagene reiser jeg svært mye rundt omkring og nyter livet. Det er deilig å komme seg bort og ikke minst finne ut hvor jeg har lyst til å flytte. Ellers blogger jeg, møter nye mennesker og finner utav hva som er best for meg her i livet. Tro meg – jeg har det faktisk bedre en det jeg har hatt på svært mange måneder – nesten like bra som da jeg var i Mexico!

Skal du flytte til Bergen eller Oslo? Har du bestemt deg?
Jeg er 99% sikker på hvor jeg kommer til å flytte, men vil ikke si noe mer om det før jeg virkelig gjør det.

Skal du kjøpe leilighet eller leie noe der du flytter?
I starten kommer jeg til å leie i og med at jeg har lyst til å være 100% sikker på at det er der jeg vil bo. Skal man kjøpe en leilighet/hus mener jeg at man burde være veldig sikker på at det er det riktige valget.

Hva tenker du om det som har skjedd med Jamilla på PH? Er det greit?
Det jeg kan starte med å si er at ting klippes, ikke bare litt, men ekstremt mye på Paradise Hotel. Dere får se 45 minutter av en hel dag i hver episode. Det klippes til med bort flere minutter av samtaler som er der inne og noen ganger kan samtalene virke verre en det de er. Samtidig tenker jeg at man burde passe på hvordan man oppfører seg og at det veldig ofte er en grunn til at ting skjer.

Hvor høy er du?
Jeg er 1,74.

Hva syns du om abort?
Abort er en ting jeg mener at man burde få bestemme selv dersom man er i situasjonen. For hvor mange der ute blir ikke overgrepet og deretter gravid? Hvor mange der ute blir ikke tilfeldig gravid (til og med av å bruke p-piller) og ikke har muligheten til å ta vare på et barn? Jeg mener at man skal få lov til å bestemme selv om man ønsker å ta abort. For min del hadde det kommet helt an på situasjonen jeg var i om jeg faktisk hadde klart å tatt vare på et barn nå eller ikke! 

Hvordan går det med deg?
Du, takk som spør, det betyr mye for meg! Jeg har det bedre en det jeg har hatt på lang lang tid og digger det at jeg tar meg ekstremt mye tid om dagene til å bli bedre kjent med meg selv og finne ut hva jeg vil gjøre her i livet. Reisene, opplevelsene og ikke minst alle menneskene jeg møter gjør meg ekstremt glad og jeg føler meg heldig som har møtt de menneskene jeg har til nå.

Hva fikk dere til middag inne på Paradise?
Vi fikk svært mye forskjellig. Blant annet salater, pizza, hamburger og fries, vi fikk guacamole og chips, biff, kylling, ris og mye annet digg. Det jeg husker spesielt godt er de dagene vi fikk pizza og hamburger, holy! Da hadde vi det bra ja!! Åh, savner det.

Er du feminist?
Jeg vil jo si at jeg er feminist i mange settinger!

Tar du solarium?
Ja, det gjør jeg.

Kan du ha mer meetup?
Ja, hvor vil dere ha meet up? Gjerne skriv i kommentarfeltet, kanskje jeg få med flere på meetup også!

Var det vanskelig å få seg jobb som blogger/youtuber? Tenker på samarbeidspartnere.
Det er nok det for noen og man skal også ha en del lesere for å få de beste avtalene med samarbeidspartnere! Det handler også mye om hvordan man fremstiller seg på bloggen/youtube og hvem som ønsker samarbeid med deg. I mitt tilfelle syns jeg at jeg klarer meg veldig bra og det er jeg stolt over.

Hvilke apper har du på telefonen?
Uff, det er mange det. Jeg kan lage et eget innlegg om dette.

Hva er du mest fornøyd og minst fornøyd med ved deg selv?
Jeg er mest fornøyd med hvor snill jeg er som person og hvor sterk i psyken jeg er. Det jeg er minst fornøyd med er hvor lett jeg får dårlig samvittighet over ting som jeg ikke burde ha dårlig samvittighet over. Det tærer mye på meg som person og gjør at jeg veldig ofte tilgir og godtar ting som ikke burde ha blitt godtatt.

Hvordan reagerte foreldrene dine når du fortalte at du skulle være med på PH?
Hahah åå, dette var et gøy spørsmål! Både mamma og pappa ble svært sjokkert, selv om jeg hadde sakt til dem på forhånd at jeg kom til å være med dersom jeg fikk tilbudet. Heldigvis har jeg støttende foreldre som var der for meg og som sto ved min side under hele prosessen. Ingen av de to feiret med champagne om jeg kan si det på den måten, men de var der for meg og det føles godt. Pappa var mer skeptisk en mamma, noe som er forståelig da jeg nok enda er hans “lille jente”. De to har stått gjennom mye dritt de også fra mennesker utenfor som har hatt sine negative meninger om at jeg deltok på PH, samtidig har de fått høre mye positivt og jeg vet at de er to stolte foreldre.

Har Fredrik en flørt med deg eller Julie?
Hahahahaha. Fredrik er en svært god venn av oss begge to, ikke noe mer.

Hvem heier du på i årets sesong?
Jeg heier mest på Henrik, Sofie og Andreas (TIX)!

Hva syns du om deltagerne i årets sesong?
De virker som en god gjeng, men det er mye spill og noen tar nok ting mer personlig en de burde. Ellers kjenner jeg ikke alle, men ut ifra det jeg har sett virker det som en veldig fin gjeng.

Fant du utav hvorfor det står “?” bak Bergen skiltet i Bergen?
Det kom inn flere forslag, blant annet at bergenserne selv ikke aner hvorfor og at det har noe med kunst å gjøre. At de betaler mindre for å ha spørsmålstegnet bak der da det blir kunst enn om de ikke hadde hatt det.

Bor du enda i Stavanger?
Ja, men flytter nok snart! Mest sannsynligvis.

Skal du rulle med Kveiten 2019 i russetiden?
JAAA, selvfølgelig! Digger dem.

Sjekker Fredrik inn neste uke?
Can`t tell. Hvem har sakt at han i det hele tatt sjekker inn?

Hvor kommer Fredrik fra?
Sortland, hahaha.

Er du i Oslo enda?
Nei det er jeg ikke. Nå er jeg hjemme, men reiser nok snart igjen.

Var du på vinterlyd i Bergen?
Ja, det var jeg – men ikke hele kvelden og ikke under alle artistene.

Var du i bursdagen til Sofie Nilsen?
Ja og det var så gøy! Herregud. For en jente og for en kveld – for og si det slik, jeg husker ikke stort fra kvelden da jeg var så gira..

Kan du rangere dine topp tre byer i Norge?
Bergen på første plass, Stavanger på andreplass også Oslo.

Trener du mye rumpe?
Ja, en del.

15 kommentarer

Siste innlegg