UKENS SPØRSMÅL

Hvem heier du på i årets sesong av Paradise Hotel?
Nå som en del allerede er ute, heier jeg på Sofie og Mario! Krysser fingrene for at noen kommer inn igjen, da heier jeg selvfølgelig på Henrik og TIX.

Har du gjort noe plastisk kirurgisk?
Ja, en ting.

Hvilken Paradise Hotel deltager kunne du ha vært sammen med?
Hvilken sesong? Jeg må bli kjent med personene før jeg eventuelt kan si hvem kunne ha vært sammen med.

Er du sur på en viss person etter Molde?
Ja, klart jeg er det, men aller mest skuffet og lei meg.

Hvem var den heldige som fikk ta deg på puppene etter innta posten?
Ingen, hehehe.

Kunne du ha gitt en fan et kyss på kinnet?
Ja, det kunne jeg helt klart! Har allerede gjort det.

Ville du ha flyttet til New York om du kunne?
Nja, kanskje det.. litt usikker.

Hvor mange har du vært med etter Erik?
Dette er en svært personlig sak, derfor svarer jeg ikke!

Hva tenker du om selvskading?
Jeg syns ikke noe om selvskading i det hele tatt og jeg skulle virkelig ønske at man fikk hjelp før man kommer til det punktet. Veldig mange som selvskader seg angrer i ettertid da man sitter igjen med arr på kroppen. Det gjør vondt i hjerte mitt å skulle si at det ikke er bra, men det er jo en måte noen takler ting på. Det jeg syns er viktigst er at man får hjelp før eller underveis og at man heller finner en annen måte å takle sorgen på, som å snakke med noen som kan det og er der for akkurat deg. <3

Likte du Morten Botten og Aleksander Meso på Paradise Hotel? Hvem hadde du valgt?
Ja klart det, de var morsomme å se på! Jeg hadde nok spilt med Petter om jeg var i den sesongen i og med at jeg hadde en liten anelse om hvem han var fra før av. Om ikke aner jeg ikke, det hadde tiden vist. Aleksander sov jo hele tiden? Hadde nok blitt Morten.

Hadde du lånt penger til en fan, dersom han eller hun trengte hjelp?
Nja, det kommer veldig an på situasjonen og hvor mye jeg kjenner personen..

Hvordan går det med moren din nå?
Du, takk som spør! Mamma har det bra.. jeg kommer til å skrive et eget innlegg om henne snart, da det er en del ting som har skjedd.

Hvordan har du det etter Molde saken?
Jeg har det bra nå jeg. Det er en stund siden det skjedde og det at avisene skrev om det offentlig er ikke noe jeg kan noe for. Derfor ble det blusset opp igjen nå nylig, noe som ikke var så populært og flere tror det er jeg og Julie som kontaktet politiet den kvelden i molde, flere tror at vi anmeldte han, flere tror at vi brøt oss inn på rommet, flere tror at vi gikk til avisen – NOE SOM ER HELT FEIL. Vi ringte ikke, anmeldte ikke, og gikk heller ikke til avisen med dette. Vi brøt oss heller IKKE inn på rommet? Altså, hvordan i alle dager skulle vi ha fått til det? Som jeg har nevnt tidligere skulle vi være snille med han! Jeg hadde aldri klart å bryte meg inn, vi banket på døren, ventet i et par sekunder og fikk lov til å komme inn. Han hadde sovnet da, klart han våknet, men det ønsket han også! I tillegg til dette sa at til Julie at han ville jeg skulle sove hos han – noe som ikke var en avtale. Jeg var hyggelig å lurte på hvorfor han bare dro fra byen og hva han ville snakke om, ikke noe mer.

Hadde du rom med Erik i Molde? og hvordan brøyt dere inn på rommet hans?
NEI. Julie og Jeg skulle egentlig Molde med Erlend Elias og Audun, ikke Erik. Samme dagen ringte Erik og sa at han plutselig skulle dit – noe jeg ikke ønsket først, men godtok i ettertid da jeg innså at kom til å komme uansett. Julie og jeg hadde et eget rom som vi to skulle sove på. Erik fikk Erlend sitt rom vil jeg tro – i og med at han dro isteden for Erlend. Vi brøt oss ikke inn, tror dere jeg er så gal at jeg stjeler rom nøkler? ikke om det så smalt i jaa… jeg gjør ikke sånn.

Hvor store eller små porsjoner pleier du å spise med tanke på trening?
Jeg spiser til jeg er mett rett og slett.

Hadde du datet noen på grunn av en sneaky DM?
Nei, det hadde jeg ikke.

Taco eller pannekaker?
Taco.

Studerer du enda? om du gjør, hva?
Ja, har permisjon fra sykepleien.

Hva syns du om det som skjedde i Molde?
Jeg syns det er sykt, og det er enda mer sykt at folk der ute beskylder meg for å gjøre dette for oppmerksomhet. Jeg har da ikke gjort noe for at dette skulle komme frem i media. Jeg står opp for meg selv og svarer på det folk lurer på – og selvfølgelig sier min side av saken. Jeg har også fått høre at jeg er dramaqueen!! Jeg er verken dramaqueen eller ønske å krangle med andre mennesker, det så dere vel også inne på Paradise Hotel? Er det noen som ønsker å vinkle denne voldssaken over til å få mest sympati er det han. Som sier i avisen at han har unnskyldt seg, noe han ikke har til Julie.

Hva syns du om Julie sin oppførsel inne på Paradise Hotel?
Syns hun var seg selv og koste seg! Hun er virkelig verdens beste jente.

Hva hadde du gjort om du ble gravid nå?
Det kommer an på situasjonen, hadde nok blitt abort, men man skal aldri si aldri.

Har du opplevd noe skummelt, hva?
Ja, mye – det i Molde, det med flyskrekk historiene og det at jeg nesten døde i en båtulykke i Chile da jeg var liten.

Kan du lage en YouTubevideo der du går gjennom mobilen din?
Jaa, det kan jeg!

Ville du besøke han den kvelden i Molde eller ville du være hyggelig? Stakkars dere.
Jeg ville det for å være snill, ikke noe mer. Det er en grunn til at jeg dro på byen som var en del av jobben våres og en del av grunnen til at vi skulle få betalt. Han dro hjem da vi alle var på vei inn til utestedene og ønsket at jeg skulle komme å være sammen med han.

20 kommentarer
    1. Krysser ALT jeg har for at moren din skal bli helt frisk <3 <3 Alt annet blir bagateller i forhold. Om du forstår. Vet jo at det har vært kjipt mtp Erik og alt det der, men viktigste er da å rette fokuset mot det som VIRKELIG betyr noe i livet. Noe jeg er helt sikker på at du også gjør. Bruk tid og energi på det ( og de menneskene) som virkelig betyr noe for deg.

      Ha en strålende kveld <3

    2. Snille gode ingrid❤️Bra at d går så bra med mora de snakka med hu her en dag er så glad på deres veine hils alle fra meg❤️

    3. Du er en utrolig herlig jente Ingrid. Og virker veldig rettferdig. Men en ting jeg lurer på. Hvorfor gadd Julie å bli med deg når hun visste at hun og Erik hadde konflik fra tidligere? Hadde min eks bedt meg om å komme på hotellet etter å ha vært utro og stygg mot meg tidligere, så hadde jeg rett og slett sagt nei takk. Hadde aldri dratt bare for å være snill. Hadde han ikke fortjent. Du likte ikke helt at han skulle komme til Molde. Men synes det var greit å si ja til å komme på hotell rommet hans? når dere hadde eget rom? Hvis han ville snakke, så kunne dere evt tatt det over frokost eller noe.. Får bare ikke det til å time hvorfor dere gadd å dra. Og hvorfor stå å banke på til han åpnet døra? Kunne jo gått til rommet deres bare når dere ikke fikk svar med engang.. Litt forvirret bare🙈 Håper Julie har det bra. Hun er heldigvis en sterk jente. Og håper alt står til bra med din mamma <3

      1. Du, det var fordi hun ville være hyggelig mot meg å følge meg dit – det var etter en bytur og da er det mørkt og skummelt ute, syns jeg heheh. Også ble hun bare med inn på rommet i og med at han slapp oss inn og snakka med oss <3 Ja du sier noe der, men det er så utrolig mye som har skjedd rundt dette. Jeg følte at jeg måtte gå innom for å passe på og være hyggelig, har fått trusler før om andre ting fra han – derfor.Tusen takk for det <3<3

    4. Hei! Har alltid likt deg og følgt deg på sosiale medier siden paradise. Men lurer egentlig på hvorfor du hele tiden må dra opp ting om Erik? Jeg reagerer litt på at du hele tiden legger ut på instastory at du svarer på ting rundt han, da virker det mer som om du skriver om det for du vet folk er intressert slik at du ska få mer klikk. Skjønner du vil belyse og fortelle din side av saker med han, å regner med at han har gjort mye dumt og sårende mot deg. Men blir det ikke mobbing når du gjentatte ganger over lang tid henger han ut på nettet? Syns ikke noe av det han har gjort er greit og støtter ikke han, men synes ikke mobbing heller er greit.

    5. Nå har du sagt utallige ganger at «dette er det siste jeg kommer til å dele om Erik på bloggen». Når skal det ta slutt? Synes du nevner han i nærmest hvert innlegg.

    6. Må si jeg synes du fremstår som feig når du ikke greier å ta på deg noe av ansvaret for det som skjedde i Molde. Du får direkte spørsmål om hendelsen og du svarer unnvikende og barnslig.

      Om du ikke ville sove der så nekter jeg å tro at han hadde blitt sint eller hadde kommet med trusler for det om du valgte og si nei.
      En annen sak er vel hvor profesjonell du fremstår når du kommer med dirkete anklager mot eksen din på bloggen din, som det ikke finnes noe om i offentligheten. Frekt og lite forståelse for medmenneske du har delt mye med.
      En annen ting! Julie burde aldri blitt med deg dit når du var klar over tidligere konflikter. Respektløst og det finnes ingen forklaringer på det.

      Alle kan begå feil og for deg da og ikke se noen andre sin side av saken og bare tenke at “jeg er snill og grei” blir jævlig naivt og teit. Det er en grunn til at ekser ikke er bestevenner.

      1. Okei, så du mener at jeg ikke greier å ta på meg noe ansvar i saken? Er jo akkurat det jeg har gjort, skal jeg finne på negative ting om meg selv fordi at jeg skal bevise til dere lesere at jeg også har gjort noe når jeg ikke har det? Det blir virkelig for dumt spør du meg. Jeg har sakt mitt om denne saken på lik linje som de andre. Det er ingen annen side å se en at han gjorde det han gjorde og det er IKKE GREIT. Vold er ikke greit. Spytting er heller ikke greit. Det er så mye mer bak forholdet vårt en det du er klar over som ikke egner seg å skrive her. Da hadde jeg i hvert fall fått hat av sånne mennesker som deg. Fordi det som har skjedd i løpet av forholdet vårt er sykt – og det har ikke kommet offentlig, derfor sier jeg heller ikke noe om det her. Pass på hva du sier og du trenger faktisk ikke å klikke deg inn her dersom du syns jeg er naiv og barnslig. Det er min blogg og jeg skriver det som jeg selv har lyst til. Direkte anklagelser? Jeg har ikke anklaget han på noe som helst annen måte en å ta ting ut i fra avisene og fra det som er realiteten her, vil du at jeg skal sitte å lyve her på bloggen istedenfor? Mener du at det hadde vært bedre? Julie ble med meg fordi hun og Erik var på den tiden venner + hun skulle følge meg fordi jeg ER REDD han. Grunnen til at jeg dro dit er også for å være hyggelig – det at jeg er slem mot han er jeg over hode ikke. Som sakt har det skjedd syke ting tidligere i forholdet som gjør at jeg faktisk er redd for hva han kan finne på. Jeg ser også hans side av saken – om jeg ikke hadde gjort det hadde jeg vært slem – men det er ikke akseptabelt det han har gjort og gjorde i Molde – derfor setter jeg ned foten og sier min mening for en gangs skyld. De eksene jeg har fra før av er venner med meg, men det er noen mennesker ja som ikke takler at dama har gått videre!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg