DISSE INNLEGGENE HAR VÆRT TØFFEST Å DELE

INNLEGG NR. 1

21.03.2018 kl.18:24 delte jeg mitt aller første innlegg på bloggen.

PARADISE HOTEL 2018
Dette innlegget var ikke enkelt å dele og jeg var lenge i tvil på om jeg hadde lyst til å starte en blogg i det hele tatt. Før deltagelsen min på Paradise Hotel leste jeg mange blogger og jeg så hvor vanskelig det var, hvor mye arbeid de la ned i bloggen og hvor mange som alltid hadde noe å mene rundt dem – dette holdt meg igjen. I dag angrer jeg ikke et eneste sekund på at jeg valgte å lage meg en blogg og trykke publiser knappen på dette innlegget. Det å få en mulighet til å dele mine opplevelser, tanker og meninger om ting var veldig viktig for meg og når det kommer til realityshow er det mange fordommer og meninger fra alle kanter. Jeg hadde lyst til å dele mitt liv med dere, fortelle hvordan ting var for meg og veien videre. I dag er jeg stolt over meg selv som turte å være med på Paradise Hotel og blogge etterpå. *klapp på skulderen Ingrid.

 

INNLEGG NR. 2

“DU ER BARE LUFT”
Jeg fikk skikkelig mange kommentarer på at jeg kun var luft og hadde ingenting på tv-skjermen å gjøre. Det var vondt og jeg valgte derfor å skrive om dette til dere for å sette det i perspektiv. Jeg er kanskje for normal? Eller var jeg smart som ikke tok helt av på tv? Poenget er at jeg er snill å det hadde aldri falt meg inn å si noe stygt til andre mennesker, jeg var heller ikke innblandet i noe særlig med drama og det liker jeg. Folk kan mene hva de vil om meg, men jeg er egentlig en veldig energifull og morsom jente!

 

INNLEGG NR. 3

SEX MED ERIK PÅ TV
Alle så det – hvert fall de som så på Paradise Hotel i år. Jeg vet at det er uendelig mange fordommer mot dette og da det kom på TV følte jeg et behov for å forklare meg. I dag skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg gjorde det.. Sex er normalt og selv om jeg hadde det på TV er det akkurat det samme som de som ligger sammen hjemme? Den eneste forskjellen er kameraene og at andre skal sitte å se på dette (valgfritt). Det skjønner jeg, men når man er forelsket er det helt naturlig om det er på TV eller ikke. Jeg husker enda at mamma ble sjokkert da jeg sa til henne at jeg hadde hatt sex på TV.. min kommentar til henne da var “jeg hadde sex på TV med en person jeg er glad i, tenk på de som ligger rundt hver helg da? er det så mye bedre…”. Grunnen til at dette var vanskelig å dele var fordi at jeg var redd for hva folk kom til tro/tenke uten at jeg fikk forklart situasjonen.

 

INNLEGG NR. 4

VI FORTJENER Å BLI HATET
På et tidspunkt da Paradise Hotel var godt i gang tok det helt av med hat på nettet. Dette gjorde vondt for flere deltagere, svært få mennesker tenker over hva de skriver til andre på nett og noen ganger kan det medføre store konsekvenser. Jeg husker også at jeg måtte forberede meg på å bli hatet av noen dersom jeg deltok på Paradise Hotel, men hvorfor?! Det var flere som sa at jeg måtte forberede meg og jeg visste jo hvor mye hat de andre i tidligere sesonger fikk. Er det greit? Bare fordi vi er offentlige betyr ikke det at det skal være aksepterende å hate på andre mennesker uten at man kjenner de. Det er greit å komme med tilbakemeldinger og kommentarer, men ikke hat og drittslenging.

 

INNLEGG NR. 5

17.MAI VAR IKKE DET SAMME I ÅR
Min 17.mai i år var jævlig, helt enkelt. Mamma lå på sykehuset med enorme smerter etter hennes livs største operasjon, i tillegg fikk vi vite om kreften hennes i denne perioden, uff. Dette var vondt.

 

INNLEGG NR. 6

DET ER SLUTT MELLOM MEG OG ERIK
Jeg får vondt i magen nå. Jeg husker enda da jeg satt hjemme og bestemte meg for at dere skulle få vite at det var slutt mellom meg og Erik. Det er ikke gøy å ha et så offentlig forhold som det vi hadde – svært få respekterte at vi var sammen og hva kom folk til å si når det ble slutt? Ryktene spredde seg kjapt og hundrevis av mennesker spurte meg om hvorfor det ble slutt. Folk spør enda og jeg skjønner utrolig godt at noen vil vite hvorfor og hva som skjedde. Det kom skikkelig mange falske rykter og det var forferdelig å vite at flere der ute gikk rundt å trodde enkelte ting som ikke var sant i det hele tatt. Jeg har enda ikke delt hvorfor vi ikke er sammen mer og jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det heller. Det er utrolig sårt og vondt.

 

INNLEGG NR. 7

EN PÅGÅENDE KAMP
Man kan ta på seg et smil om munnen og late som livet er perfekt. Jeg deler nesten alt med dere her på bloggen og som dere helt sikkert vet er ikke mitt liv perfekt. Vi kjemper hver dag som går for at mamma skal bli frisk. Jeg har ikke mer å si – det er tøft.

 

INNLEGG NR. 8

JEG ELSKER DEG, PAPPA
Noen ganger har man lett for å “glemme” de som er rundt oss, spesielt når noen andre er alvorlig syke. Det er en selvfølge at vårt liv ikke er enkelt den dag i dag og sammen som en familie holder vi sammen. Noen ganger kan ting bli vanskelig rundt mamma og da blir pappa satt i en posisjon hvor han på en måte blir litt “glemt”, selv om han ikke er det. Han fortjener skryt og ros, kjærlighet og oppmerksomhet like mye som alle andre. Jeg klarer ikke å forstå hvor jævlig vanskelig det må være for pappa å se sitt livs største kjærlighet så sårbart og hjelpesløst. Jeg har ikke ord over hvor sterk han er. Jeg elsker han.

 

INNLEGG NR. 9

HÅPER DU BRUKER MER TID PÅ MOREN DIN – ANONYM
Hvem klarer å si noe sånt? Uff. Det sier vel alt om den personen. Dette var en vond periode og en skikkelig ekkel kommentar som satte sine spor i meg – bra jobba til den som skrev det, kanskje du fikk noe ut av det? I hvert fall var det hjerteskjærende. Heldigvis vet jeg at jeg bruker all den tiden jeg vil/trenger og har lyst til å bruke på min kjære mamma!

2 kommentarer
    1. Du ska ik ta dig a alle dom onda kommentar folk vet inte bedre end at hakke ned på andre mennesker istedet for at passe sit eget 🙁🙁 At du ik er sammen m Eric mer er kun et stort tab for ham smukke 👌👌 ägte kärlighed venter derude på dig ♥️ Jeg liker dig myget pas på dig selv 🙏🙏 kram Knuz

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg