TANKER OG TIPS ETTER FADDERUKEN PÅ BI

Fint antrekk? Dette var vårs faste antrekk denne uken og det er det fadderne våre som har bestemt, haha.

💭 WOW, jeg elsker virkelig denne uken og kommer til å savne den veldig mye. Det er noe veldig spesielt med fadderuken, bare det at man får mulighet til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker er helt ubeskrivelig og noe man burde delta på. Det er gull verdt og tenk hvor inkluderende det er.. jeg kjente omtrent ingen, mens nå har jeg noen å dra på skolen sammen med i første forelesning. Dette kan også du få oppleve, husk det!

💭 Jeg personlig syns at denne uken ofte kan bli forbundet med mye festing og det er det jo, men man kan fint også være edru, eller ikke være med alle dagene selv om kanskje andre i gruppen ønsker å feste hver dag. Man skal respektere hverandre og det syns jeg at gruppen jeg var i gjorde!! De gangene man var der var stemningen på topp og folk tok vare på hverandre.

💭 Antrekk er visst en greie – hver faddergruppe har sin egen “stil” eller “antrekk”, kall det hva dere vil. Dette er for stemningen sin skyld, men også for kåringer siste dagen av fadderuken. Det er også mye lettere å kjenne igjen gruppen sin dersom man har et eget antrekk med gruppe nummer på. Helt ærlig, trodde jeg at jeg skulle besvime da jeg så antrekket til vår gruppe!! HAHA. Det var helt forferdelig.. en skjorte i mannemodell.. altfor stor og svært lite vakker, heldigvis gjorde vi en vri på det og lagde den slik vi ønsket.

💭 Det går mye penger i fadderuken, både til mat og drikke, taxi også videre så husk at dersom du begynner på skolen til neste år anbefaler jeg deg til å spare en del penger kun til fadderuken. Bi sin fadderuke koster vel rundt 1000kr å delta i og dette skal da dekke kostnader for leie av lokale også videre. I tillegg skal man ha mat og diverse annet, derfor, spar penger og kos deg!!

💭 Selve arrangementene er supergøye og Bi har vært svært kreative i år med hvilke temafester det skulle være. Jeg hadde det dritfett og vet at sinnssykt mange andre også hadde det. Dette er en tid man sent vil glemme og tro meg – det å ta en utdanning er ikke bare negativt (som de fleste syns), det er faktisk utrolig mye spennende og sosialt som skjer rundt det i tillegg til forelesninger og slikt. 

💭 Lag en gruppe med faddergruppen din og hold kontakten der! Det gjorde vi og det var så mye enklere å ha kontroll på hva som kom til å skje underveis i uken! 

💭 Bi har som tidligere nevnt kåringer siste dagen av fadderuken og der kåres det årets faddergruppe, årets fadderbarn også videre. Gjennom hele uken kan man vinne noe de kaller for “gullbilletter” og jo flere av disse man får til sin gruppe jo større sjanse er det for å vinne. Man vinner slike billetter gjennom å gjøre enkelte ting som dommerne sjekker og kan be deg om!!

💭 Ellers er det rom og plass for alle. I år hadde skolen våres enormt mange søkere, likevel lages det plass til hver og en student i faddergrupper slik at man ikke føler seg alene. Utrolig bra.

💭 Jeg deltok ikke selv på hvert arrangement og drakk kanskje bare to dager av 6, likevel har jeg blitt kjent med utrolig mange nye mennesker, fått oppleve fadderuken og feste!! Det har vært dritkult og som dere ser trenger man ikke plent å delta på alt, men ønsker man det er det også rom for det. Jeg anbefaler dette til alle der ute, studentlivet er ikke bare kjipt skal jeg si dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg